Bitcoin

Oletko kiinnostunut ostamaan kryptovaluuttaa? Jos olet, et todellakaan ole yksin! Kryptovaluutasta on tulossa päivä päivältä suositumpi. Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme kryptovaluutan ostamisen perusteita. Käsittelemme muun muassa seuraavia aiheita: miten valita kryptovaluuttapörssi, miten luoda lompakko ja miten ostaa erityyppisiä kryptovaluuttoja.

Jos siis olet valmis oppimaan kaiken kryptovaluutan ostamisesta, jatka lukemista!

Miten valita kryptovaluutta vaihto

Kryptovaluuttapörssin valinnassa on monia asioita, jotka on otettava huomioon. Seuraavassa on muutamia tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon:

  • Pörssin sijainti– Pörssin sijainti on tärkeä, koska se määrittää, mitä valuuttoja voit ostaa ja myydä. Jos esimerkiksi asut Yhdysvalloissa, sinun kannattaa valita amerikkalaispohjainen pörssi. Jos et ole varma, mitkä pörssit tarjoavat tiettyjä kryptovaluuttoja tai tee nopea Google-haku.
  • Pörssin perimät maksut– Toinen asia, joka on otettava huomioon pörssiä valitessasi, on perittävät maksut. Useimmat vaihdotveloittaa maksun jokaisesta maksutapahtumasta.
  • Turvallisuusominaisuudet – Toinen tärkeä huomioon otettava tekijä on valuutanvaihdon turvallisuus. Varmista, että pörssi on ottanut käyttöön vahvoja turvatoimia, kuten kaksitekijätodennuksen.

Kuinka luoda kryptovaluuttalompakko

Kun olet valinnut vaihdon, sinun on luotava lompakko. Kryptovaluuttalompakko on pohjimmiltaan digitaalinen pankkitili, johon voit säilyttää kryptovaluuttojasi. Lompakoita on monenlaisia, joten on tärkeää valita sinulle sopiva lompakko. Tässä on muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä lompakkoa valitessa:

  • Lompakon tyyppi – Lompakoita on useita erilaisia, kuten verkkolompakoita, työpöytälompakoita ja mobiililompakoita. On tärkeää valita lompakko, joka sopii sinun.
  • Turvaominaisuudet – Varmista, että lompakossa on vahvat turvaominaisuudet, kuten kaksitekijätodennus.
  • Helppokäyttöisyys – Lompakon tulisi olla helppokäyttöinen ja ymmärrettävä.

Miten ostaa kryptovaluuttoja

Nyt kun sinulla on lompakko, on aika aloittaa kryptovaluuttojen ostaminen! Tässä on muutama vinkki:

  • Tiedä tavoitteesi – Ennen kuin aloitat kryptovaluuttojen ostamisen, on tärkeää tietää, mihin haluat käyttää niitä. Haluatko sijoittaa kryptovaluuttaan? Vai haluatko käyttää niitä jokapäiväisiin liiketoimiin?
  • Tee tutkimusta – On tärkeää tehdä tutkimusta ennen kryptovaluutan ostamista. Tutustu valuuttaan ja sen taustalla olevaan teknologiaan.
  • Aloita pienestä – Älä sijoita liikaa rahaa kryptovaluuttaan ennen kuinymmärrät sen. Aloita pienillä summilla ja lisää sijoituksiasi, kun opit tuntemaan sen paremmin.

Toivottavasti tämä blogikirjoitus auttoi sinua oppimaan lisää kryptovaluutan ostamisesta. Muista, että tee aina oma tutkimuksesi ennen kuin teet sijoituksia!

5 parasta kryptopörssiä suomalaisille

Ethereum

Binance

Binance on yksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä. Se tarjoaa laajan valikoiman kryptovaluuttoja, ja siitä on tullut erittäin suosittu suomalaisten kauppiaiden keskuudessa käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ja matalien transaktiomaksujensa ansiosta. Binancella on myös laaja lista kaupankäyntipareja, joten sinun on helppo ostaa haluamasi kryptovaluutta euroilla tai dollareilla.

Kraken

Kraken on toinen pörssi, joka tukee euromääräisiä talletuksia, mikä tekee siitä kätevän suomalaisille, jotka haluavat muuntaa eurojaan kryptovaroiksi tarvitsematta käyttää kolmannen osapuolen palvelua, kuten LocalBitcoinsia tai Mycelium Local Traderia.

Coinmotion

Coinmotion on helpoin tapa ostaa Bitcoinia Suomessa. Se tarjoaa yksinkertaisen ja nopean kaupankäyntipalvelun, jota voi käyttää millä tahansa laitteella, myös älypuhelimella tai tabletilla. Coinmotion tukee SEPA-talletuksia ja -nostoja euroille sekä suomalaisia verkkopankkimaksuja eurotalletuksille

Coinbase

Coinbase on yksi maailman suurimmista pörsseistä, joka tarjoaa yli 30 eri kryptovaluuttaa! Voit tallettaa ja nostaa varoja tilisiirrolla (SEPA) Coinbase-tilillesi ja käyttää näitä varoja sitten kryptovarojen ostamiseen

KuCoin

KuCoin on kryptovaluuttapörssi, jonka avulla voit ostaa, myydä ja tallentaa monenlaisia kryptoja. Alustalla on sekä online-verkkosivujen käyttöliittymä että niiden suositut mobiilisovellukset Kucoinsin natiivien kuponkien (KCS) kauppaa varten. Tilin varmistuksia ei tarvitse tehdä, sillä käyttäjät voivat käydä kauppaa kryptovaluutoilla antamatta mitään henkilökohtaisia tietoja!

Bittrex

Bittrexin takana olevilla neljällä miehellä on yhteensä yli 50 vuoden kokemus tietoturvasta ja kehitystyöstä yrityksissä kuten Microsoft, Amazon, Qualys ja Blackberry. Tiimi toimii Seattlessa Washingtonissa, jossa se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman parhaista pörsseistä tarjoamalla turvallisen alustan kryptovaluuttojen, kuten Bitcoinin (BTC), Ethereumin (ETH) ja muiden, kaupalle.

Haluatko tienata rahaa vastaamalla nettikyselyitä? Katso lisää täältä.